Aktuelle tilbud

I 2021 har vi I Frederikssund Dyreklinik tilbud på følgende ydelser:

Kastration og sterilisation af hunde.  Fra 2000-2500 kr for kastration af hund og 3600-4500 kr for sterilisation af hund. Her til kommer der et tillæg på ca. 100 kr. for smertestillende behandling, der gives med hjem.

Tilbydes alle hverdage undtagen onsdag

Kastration og sterilisation af katte. 1000 kr for kastration af kat (pakkeløsning med gratis øremærke) og 1500 kr for sterilisering af kat (pakkeløsning med gratis øremærke).

Tilbydes alle hverdage undtagen onsdag

Bemærk venligst af de angivne priser er “Grundpriser”. Disse bruges for at vise at vi er konkurrencedygtige!!

Vi anbefaler dog indtrængende at man overvejer at få lavet en “Før operation blodprøve” inden operationen starter , og evt. En laserbehandling af operationssår efter operationen

Læs mere under afsnittet laserbehandling

 

Vi tilbyder følgende.

Tandrens tilbud: 1990 kr. for hund. Dette er inkl. fuld digital tandrøntgen.

Tandrens tilbud: 1500 kr. for kat. Dette er inkl. fuld tandrøntgen.

Priser er inklusiv moms.

Vi tilbyder ligeledes tandkirurgi samt avancerede tandbehandlinger som forsegling af frakturerede (knækkede) tænder samt restaurering af krone med forsegling og komposit.

Hos Frederikssund Dyreklinik bliver alle dyr monitoreret (overvåget) under narkose/bedøvelsen (måling af puls, vejrtrækning, blodtryk m.m.), samt overvåget af en veterinærsygeplejerske under operation og under opvågningen. Alle dyr bliver undersøgt af en dyrlæge inden operationen. Vi anbefaler altid, at lave en præanæstetisk blodprøve inden narkosen/bedøvelsen, således vi kan se om dit kæledyr har specielle behov under narkosen.​

Ring og hør nærmere, så vi kan finde den rigtige løsning for dit kæledyr. Ring 47 31 37 33.