Akut dyrehjælp

​Er dit kæledyr kommet til skade, og har du brug for akut dyrehjælp, så ring på telefon 47 31 37 33.

Professionel og akut dyrehjælp

Hos Frederikssund Dyreklinik har vi vagtsamarbejde med Evidensia Slotsbyens i Hillerød og Københavns Dyrehospital. Efter kl. 17.00 i hverdagen henviser vi til Evidensia Slotsbyen på telefon. 48221530. De har vagten på alle hverdage fra 17.00 til 22.30. Herefter henvises til Københavns Dyreklinik på telefon 36175711.

I weekenden passes vagten lørdag  af Evidensia Hillerød fra 8-18. Herefter henvises til Københavns Dyrehospital der passer vagten fra kl. 18.00 (lørdag) til mandag morgen kl. 8.00.

Med vagtsamarbejdeter du sikker på, at dit kæledyr ikke skal lide nød i unødvendig lang tid, såfremt det er kommet til skade eller er blevet pludseligt og akut sygt. Vores dyrlæge ved vagttelefonen tager imod de nødvendige informationer og vurderer, hvilken hjælp der er behov for i det enkelte tilfælde.

​Alle klinikker har moderne udstyr til at yde førstehjælp og til at foretage røntgenundersøgelser, blodprøver og kirurgi, såfremt det bliver nødvendigt i forbindelse med den akutte dyrehjælp.

Altid telefonisk kontakt først

I forbindelse med dyrlægehjælp i vagten skal du altid kontakte din normale dyrlæge. Lyt til klinikkens telefonsvarer som oplyser hvilken klinik der har vagt og hvilket nummer der skal ringes til for at komme i kontakt med en vagtdyrlæge. Det er vigtigt at få en aftale med den vagthavende dyrlæge inden du henvender dig personligt på den vagthavende klinik . Ellers risikerer du at køre til den forkerte klinik og kan derved spilde kostbar tid.

Kontakt Frederikssund Dyreklinik på telefon 47 31 37 33 for akut dyrehjælp.