Hvem er vi​

DYRLÆGER

Christina​

Mit navn er Christina Engel Jespersen og jeg er gift med Brian. Jeg er bonusmor til 2 drenge, Bertram og Buster. Jeg er uddannet dyrlæge i 1996. I 2000 købte jeg mig ind i Frederikssund Dyreklinik. Mit dyrlægehjerte banker for dyrevelfærd og jeg er meget aktiv i forskellige dyreværnsforeninger, hvor jeg kæmper for at alle dyr har samme rettigheder og behandles ordenligt. Vi har 2 kastrerede hankatte (Leif og Røde Bandit.). Begge katte er adopteret fra den græske ø Skiathos, hvor jeg flere gange om året udfører frivilligt arbejde som dyrlæge. Jeg er medlem af gruppen Skiathos Hunde, som kan findes på www.skiathoshunde.dk eller på Skiathos Hunde på Facebook.

Jesper​

Mit navn er Jesper (er døbt Ove Jespersen, men bliver kaldt Jesper). Jeg er uddannet dyrlæge i 1970. Jeg er stifter af Frederikssund Dyreklinik. Jeg er far til Christina og gift med Jette.

 

Karina

Karina Gyldenløve Kjeldsen er vores nye dyrlæge ansat i september 2017. Hun kommer fra en stilling som tanddyrlæge og er super dygtig til at behandles tand sygsomme hos hunde og katte. Karina bor i Frederikssund.

 

 

VETERINÆRSYGEPLEJERSKER

Jannie​

Mit navn er Jannie Westh og jeg bor ude på landet sammen med min kæreste Henrik, vores 3 græske hunde (Jonesy, Louis og Mindy), 4 katte (Bob Johnson, Tutankhamon, Lillebror og Inanna) og 5 ørkenrotter.

Jeg er autoriseret veterinærsygeplejerske og er uddannet her på klinikken.​

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE ELEVER

Sabrina

Mit navn er Sabrina Kristoffersen Kofoed, og jeg er 21 år  gammel.  Er startet som veterinærsygeplejerskeelev her den 1 januar 2019. Bor i Solrød Strand med min familie.

Maria​

Mit navn er Maria Ravn Kristoffersen og jeg er 3 års veterinærsygeplejerskeelev her på Frederikssund Dyreklinik. Jeg har altid interesseret mig meget for dyr og er simpelthen så glad for at arbejde her på klinikken. Til daglig bor jeg sammen med min kæreste Emil og vores 2 frække Basset Hounds Basse og Nanna.​

Simone

Simone Dyvad er vores nye veterinærsygeplejerske elev. Hun er startet som elev d. 1/1 2018, men har arbejder i klinikken siden september 2017. Simone bor i Frederikssund.

 

KLINIKASSISTENTER

Brian​

Mit navn er Brian Engel Nielsen, og jeg er gift med Christina. Jeg er den daglige leder af klinikken. Jeg er far til 2 drenge, Bertram og Buster. Jeg startede på Frederikssund Dyreklinik Juli 2015, og har inden der arbejdet de sidste 17 år som afdelingsleder i forskellige produktionsvirksomheder. Jeg fungerer også som altmuligmand i klinikken og elsker at assisterer Christina når vi udfører frivilligt arbejde på Skiathos.

Charlotte​

Hej mit navn er Charlotte Holmedal Olesen.
Jeg arbejder nu på 11 år som receptionist og klinikassistent i Frederikssund Dyreklinik , da jeg elsker at arbejde med dyr og synes det er spændende at gå på arbejde hver dag.

Jeg har selv altid haft katte, men har nu 1 whippet hund, der hedder Klaus.
Jeg er gift og har 2 voksne børn