Hvem er vi​

DYRLÆGER

Christina​

Mit navn er Christina Engel Jespersen og jeg er gift med Brian. Jeg er bonusmor til 2 drenge, Bertram og Buster. Jeg er uddannet dyrlæge i 1996. I 2000 købte jeg mig ind i Frederikssund Dyreklinik. Mit dyrlægehjerte banker for dyrevelfærd og jeg er meget aktiv i forskellige dyreværnsforeninger, hvor jeg kæmper for at alle dyr har samme rettigheder og behandles ordenligt. Vi har 2 kastrerede hankatte, og en hanhund (Leif og Røde Bandit, og Bjarne.). Alle 3 er adopteret fra den græske ø Skiathos, hvor jeg flere gange om året udfører frivilligt arbejde som dyrlæge. Jeg er medlem af gruppen Skiathos Hunde, som kan findes på www.skiathoshunde.dk eller på Skiathos Hunde på Facebook.

Jesper​

Mit navn er Jesper (er døbt Ove Jespersen, men bliver kaldt Jesper). Jeg er uddannet dyrlæge i 1970. Jeg er stifter af Frederikssund Dyreklinik. Jeg er far til Christina og gift med Jette.

Kim​

Mit navn er Kim Johansen og er uddannet dyrlæge fra 2017. Jeg er startet i Frederikssund dyreklinik i 2019
og har i løbet af dagen primært tandpatienter om formiddagen, og medicinske patienter om
eftermiddagen.
Privat bor jeg i Frederikssund med min kæreste og 2 små børn. Jeg har 2 hyrdehunde jeg træner lydighed
med, samt høns, slanger og fisk.

Maiken​

Jeg hedder Maiken Bramsen. Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge i 2019 og startede på Frederikssund Dyreklinik i april 2021. Til dagligt bor jeg i Smørum sammen med min mand og vores 2 børn.

 

VETERINÆRSYGEPLEJERSKER

Jannie​

Mit navn er Jannie Westh og jeg bor ude på landet sammen med min kæreste Henrik, vores 2 græske hunde (Jonesy, og Mindy), 4 katte (Bob Johnson, Hugo, Lillebror og Inanna) og 3 afrikanske kæmpesnegle (Achastina reticulata albino).

Jeg er autoriseret veterinærsygeplejerske og er uddannet her på klinikken.​

 

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE ELEVER

Sabrina

Mit navn er Sabrina Christoffersen Kofoed. Jeg er bosat på Vesterbro i København. Jeg startede i klinikken i maj 2018 som klinikassistent, og blev veterinærsygeplejerskeelev i januar 2019.

Emma

Emma er en af vores veterinærsygeplejeske elever, og har været ansat siden januar 2021.

Christina

Mit navn er Christina Kirkegaard Lystrup (til daglig i klinikken og i telefonen blot kaldet Lystrup).
Jeg har været ansat i klinikken siden juli 2019, først som klinikassistent og nu som Veterinærsygeplejerskeelev.
Jeg bor i Ølstykke sammen med min mand og vores to børn. Vi har 2 Chinchillaer og 8 Høns.
I fritiden går jeg til ridning sammen med min datter.

KLINIKASSISTENTER

Brian​

Mit navn er Brian Engel Nielsen, og jeg er gift med Christina. Jeg er den daglige leder af klinikken. Jeg er far til 2 drenge, Bertram og Buster. Jeg startede på Frederikssund Dyreklinik Juli 2015, og har inden der arbejdet de sidste 17 år som afdelingsleder i forskellige produktionsvirksomheder. Jeg fungerer også som altmuligmand i klinikken og elsker at assisterer Christina når vi udfører frivilligt arbejde på Skiathos.

Charlotte​

Hej mit navn er Charlotte Holmedal Olesen.
Jeg arbejder som receptionist og klinikassistent i Frederikssund Dyreklinik , da jeg elsker at arbejde med dyr og synes det er spændende at gå på arbejde hver dag.

Jeg har selv altid haft katte, men har nu 1 whippet hund, der hedder Liva
Jeg er gift og har 2 voksne børn.