Om klinikken​

​Vi bor på Kirkegade 10, 3600 Frederikssund hvortil vi flyttede d. 1/3. 2001.

Vi sætter en ære i at have kompetent faglig viden, yde service, rådgivning og personlig betjening som det ikke er set siden” Dr. Hansen fra Matador”`s dage.

Vi er tredie og fjerde generation af en familie af dyrlæger (se vor historie under Dyrlæger gennem 4 generationer ), og det er vores grundpille at vi arbejder som en familieklinik for netop dig, således at trygheden omkring dit kæledyr kan være i top.

Vi gør vores ypperste for at holde vores viden a`jour og deltager derfor i fagrelevant efteruddannelse af enhver art, så vor faglige viden og erfaring kan gå hånd i hånd om at skabe en kvalificeret behandling og rådgivning til gavn for dig og dit kæledyr.

Vi arbejder tæt sammen med velanskrevne og dygtige kollegaer, som har valgt at specialisere sig, således at vi altid har mulighed for at henvise de af vore klienter der har dyr med specielle lidelser til den ultimativt bedste diagnostisering og behandling

På klinikken har vi naturligvis alt det udstyr som er nødvendigt i en almen praksis.

Vi foretager:- Al almindelig diagnosticering.

  • Røntgendiagnostik m/nativ og kontrast.
  • Tandrøntgen
  • Laboratoriediagnostik på eget laboratorium.
  • Tandrensning m/ ultralyd og anden tandbehandling.
  • Medicinske behandlinger.
  • Kirurgiske indgreb på såvel bløddele som knogler.
  • Laserbehandling med den helt nye K-laserkanon
  • Rådgivning omkring dit kæledyrs trivsel sætter vi højt.

I “Dyrenes butik” forhandler vi også andet “tilbehør” til dine dyr f.eks. loppemidler, medicinsk shampoo, tilskudfoder i form af Canosan, Arthroflex og Flexvital til dyr med dårlige led, Omega 3+6 olier til pelsen samt Kalm, Feliway og Adaptil til nervøse og urolige kæledyr.

Er du klient hos os yder vi al den opbakning og rådgivning du har brug for, og vi er naturligvis parate til en snak om de tanker du måtte have omkring dit kæledyr.

Vi kan også bistå dig og dit kæledyr med forhandling af både hunde- og kattefoder af den suverænt bedste kvalitet.

Vi giver dig gerne en velafbalanceret faglig rådgivning om, hvilket foder der passer bedst til netop dit specielle kæledyr, hvad enten det firbenede familiemedlem er helt normalt, allergisk, overvægtigt eller måske “pensionist” med nedsatte organfunktioner.

Vi giver dig mulighed for at træffe det valg der helt igennem er sundest for dit kæledyr.

Klinikken har åbent mandag til fredag fra kl 8.00-17.00.
Efter kl. 17.00 på hverdage, i week-ender og på helligdage har vi vagtordning. Se med hvem og hvordan under Vagtsamarbejde.

Skulle du have fået lyst til at aflægge vor klinik/butik et besøg, så kom forbi og hils på os!!

Du vil med garanti møde mange som kender os!

Tilfredse klienter kommer nemlig igen.​